Weekprogramma

 Lunch/Borrel/Feestcafe !


Donderdag 15 Maart
Stappen op donderdag
tot 02:00 met DJ Richie

Vrijdag 16 Maart
De welbekende vrijdag-
middagborrel vanaf 17:00
Stappen met DJ Eddy vanaf 21:00

Zaterdag 17 Maart
Stapavond met DJ Thijs
vanaf 21:00

-----------------------------

Lekker lunchen of dineren

 

Loop eens binnen voor een gezellige lunch. Of je nu onze mooie stad komt bezichtigen of lekker een dagje komt shoppen. Voor de lunch ben je bij Zomers & Zomers aan het juiste adres. In een ontspannen sfeer serveren onze vriendelijke medewerkers heerlijke lunchgerechten.

 http://www.zomersenzomers.nl/admin/modules/cms/editdocument.php?artikelID=728

Maak een keuze uit onze complete menukaart. Je vindt lekkere huisgemaakt soepjes en panini’s. En wacht dacht je van één van de overheerlijke tosti's ?!

 

Speciale lunch en diner-mogelijkheden voor groepen

Op reservering verzorgen wij lunches en diners voor (grote) groepen. Hiervoor kun je ook buiten onze standaardopeningstijden terecht. 


Speciaal voor groepen hebben wij een buffet wat bestaat uit koude en warme gerechten. U kunt het buffet voor een groot deel zelf samenstellen.


Daarnaast hebben we ook een walking dinner bestaat uit een 6-tal gerechten (incl. dessert) die je staand kunt nuttigen. Deze informele manier van dineren heeft als voordeel dat uw gasten niet gebonden zijn aan een vaste plek. Hierdoor heeft het gezelschap onderling meer contact met elkaar. Leuk om je familiedag of bedrijfsuitje compleet te maken!

NIEUW !!!


Wilt u niet zoveel geld uitgeven aan een lunch of diner ? Dan hebben we vanaf heden de ideale optie voor uw gezelschap ! Tijdens een drankje in ons cafe worden de volgende gerechten geserveerd door onze obers. Tijdens een informele sfeer toch je honger stillen!


Broodje hamburger deluxe; Een heerlijke Italiaanse bol met een grote hamburger speciaal van Black Angus Beef. Geserveerd met verse frites, garnituur, american coleslaw en een overheerlijke saus!


Broodje pulled pork/chicken; Een heerlijke Italiaanse bol geserveerd met de malste pulled pork of pulled chicken. Geserveerd met verse frites, garnituur, american coleslaw en onze speciale barbecue saus!Bel of mail voor meer informatie of een reservering.

Café Zomers & Zomers
Karrenstraat 22
5211 EH 's-Hertogenbosch
Telefoon: 073 613 66 13
info@zomersenzomers.nl
Volg ons via...